Περίληψη: Στο ακόλουθο δελτίο τύπου, θα μάθετε γιατί πρέπει να σκεφτείτε να αλλάξετε προμηθευτές ενέργειας .

Όπως και άλλοι, πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί από πού προέρχεται η ενέργειά σας ή τι πληρώνετε. Πιθανότατα, έχετε πληρώσει τον λογαριασμό του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να σκεφτείτε πώς και γιατί καθορίστηκε.

Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει πλέον όταν πληρώνετε για ενέργεια. Μπορείτε πλέον να προσδιορίσετε τα ενεργειακά σας έξοδα και την Ιδιωτική εταιρία παροχής. Εδώ είναι τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να σας πείσουν να μεταβείτε σε έναν ιδιωτικό πάροχο ενέργειας.

1) Έχετε την εξουσία επιλέγοντας τις πηγές ενέργειας σας. Όταν επιλέγετε πώς να πληρώσετε για την ενέργειά σας, παραδοσιακά δεν έχετε λόγο. Ωστόσο, πρόσφατα σας ζητήθηκε να εγγραφείτε σε έναν πάροχο κοινής ωφέλειας και να πληρώσετε τις τιμές που αναφέρονται στους μηνιαίους λογαριασμούς σας. Επιπλέον, χάρη στην απελευθέρωση αγοράς ενέργειας , έχετε πλέον μεγαλύτερη ελευθερία να επιλέξετε τον πάροχο ενέργειας σας.

2) Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της εύκολης χρέωσης με βάση τα βοηθητικά προγράμματα. Η αλλαγή μπορεί να είναι προκλητική μερικές φορές, και αυτό το καταλαβαίνουμε. Αλλά γιατί να θέλετε να δεσμευτείτε σε κάτι άλλο όταν έχετε συνηθίσει να πληρώνετε την ίδια πληρωμή, με τον ίδιο τρόπο, κάθε μήνα; Λοιπόν, η επιλογή του παρόχου ενέργειας δεν χρειάζεται να παρεμβαίνει καθόλου στις καθημερινές σας δραστηριότητες!

3) Μπορείτε να αποκτήσετε προσιτές, σταθερές τιμές συγκρίνοντας τους παρόχους ενέργειας. Σε ενοχλούν οι ποικίλες δεη νεα συνδεση κοστος, δεη, και τα ποσοστά για την ενέργεια; Κουραστήκατε να πληρώνετε πάρα πολλά κάθε μήνα για ενέργεια; Διατίθενται χαμηλές, καθορισμένες τιμές από διάφορους παρόχους ενέργειας στην περιοχή σας, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι να περιμένετε από τους λογαριασμούς σας.

4) Οι πάροχοι ενέργειας σας μπορούν να σας προσφέρουν μόνο πράσινη ενέργεια. Θα λάβετε τον τύπο ενέργειας που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει η τυπική σας εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας. Και συχνά, αυτό συνεπάγεται τη χρήση ορυκτών καυσίμων, όπως ο λγνίτης το αέριο το πετρέλαιο κλπ τα οποία είναι επιβλαβή για το περιβάλλον. Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας την ικανότητα να ενεργεί με τρόπο που να ωφελεί τόσο το περιβάλλον όσο και εσάς.

5) Η απλότητα και η διαφάνεια των τιμών έχουν πλεονεκτήματα. Οι περισσότερες εταιρείες ενέργειας έχουν πολύπλοκα σχέδια τιμολόγησης που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, ορισμένοι πάροχοι ενέργειας μπορούν να σας προσφέρουν πλήρη απλότητα και διαφάνεια.

Ως αποτέλεσμα, η λήψη της καλύτερης απόφασης δεν θα πρέπει να είναι προκλητική ή μπερδεμένη και η αγορά ενέργειας δεν θα πρέπει να απειλείται από πρόσθετο κόστος ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

By Team